Verhuurdatum vrije sector huurwoningen is bekend!

Op 11 april is het zover, dan start eindelijk de lang verwachte verhuur van de vrije sector huurwoningen die zich bevinden in Ottho 1 en 2!

Ottho 1 telt 18 verdiepingen. De 144 vrije sector huurappartementen liggen op de 3e tot en met de 18e verdieping. Op de begane grond vind je de entreehal met 2 liften en een trappenhuis. De comfortabele, luxe afgewerkte appartementen in Ottho 1 hebben 1 of 2 slaapkamers en zijn circa 46 tot 63 m² groot. De appartementen tot en met de 8e verdieping hebben allemaal een balkon of loggia. Van de 9e tot en met de 18e verdieping hebben de appartementen aan de noord-, zuid- en oostkant een buitenruimte.  

Ottho 2 telt 10 verdiepingen. De 79 appartementen (71 vrije sector- en 8 middenhuur appartementen) liggen op de 1e tot en met de 10e verdieping. Deze woningen hebben 1, 2 of 3 slaapkamers. De appartementen zijn circa 42 tot 86 m² groot en bereikbaar via 2 liften. Elke woning is voorzien van een terras, loggia of balkon.

Zoek je een appartement in Amsterdam in de vrije sector huur? En wil je in het najaar van 2024 verhuizen? Kom dan nu in actie. De bouw van Ottho is al vergevorderd en de verhuur van de vrije sector huurwoningen start 11 april.

Schrijf je in als geïnteresseerde en mis niets!