De verhuur van de vrije sector huurappartementen is zojuist gestart!

Ontdek Ottho: 'the place to be' in Amsterdam Nieuw-West!

Wil jij wonen als een echte multinational, omringd door luxe en comfort, en deel uitmaken van een bruisende internationale gemeenschap, die je dagelijks kan ontmoeten in de gemeenschappelijke huiskamer en op een zomerse dag op de daktuin? Dan is Ottho in Amsterdam Nieuw-West dé plek voor jou! De inschrijving is nu geopend, dus grijp je kans en maak deel uit van dit unieke project.

 

Wonen in een urban omgeving in opkomend Nieuw-West

Ottho bestaat uit drie prachtige woontorens, de eerste twee torens met de vrije sector huurwoningen zijn nu in de verhuur gegaan. Hier vind je een mix van luxe, royale en diverse appartementen, perfect voor singles, stellen en gezinnen. Kies uit een ruim aanbod van twee-, drie- en vierkamerappartementen, compleet met moderne voorzieningen en niet te vergeten: adembenemende uitzichten.

 

We're all in this together! 

Bij Ottho gaat het niet alleen om wonen, maar ook om het creëren van een levendige gemeenschap. Geniet van de gezamenlijke daktuin, ontspan in de huiskamer en neem deel aan diverse activiteiten georganiseerd door de community manager en huismeester. Ottho is sociaal en ligt ideaal.

 

Optimale bereikbaarheid 

Met een centrale ligging in Amsterdam Nieuw-West, nabij uitvalswegen en het openbaar vervoer, ben je binnen handbereik van alle hotspots van de stad. Van de Nieuwe Meer, de Hoofddorppleinbuurt, de Zuidas tot het Olympisch Stadion, alles is binnen handbereik. Wil je meer weten over wat er te doen is in de buurt? Bekijk dan hier de spotlight tour

 

Maak jouw droomappartement werkelijkheid met je eigen interieur

Onlangs hebben we alle sfeerbeelden van de appartementen op de website toegevoegd, zodat jij een goed beeld krijgt bij hoe jij jouw toekomstige woning kan gaan inrichten. Ga jij voor een urban look? Of eerder voor modern en strak? Het kan allemaal! Ben jij klaar om deel uit te maken van dit bijzondere project? Schrijf je dan nu in voor een huurappartement in de woningzoeker van Ottho. Wacht niet te lang, want de interesse is groot en de verhuur is gestart!

 

Bezoek ons verhuurevent 

Wil je meer weten? Kom dan naar ons verhuurevent op zaterdag 20 april tussen 11:00 en 13:00 uur. Ons verhuurteam staat klaar om al je vragen te beantwoorden. Reserveer snel je plek en meld je aan via onze website!

 

Ontdek Ottho en beleef hoe werelds jij kan wonen in Amsterdam!