Verhuurevent OTTHO op 20 april

Wil je meer weten over huren en wonen in een vrije sector huurwoning in Ottho in Amsterdam? Kom dan naar het verhuurevent op zaterdag 20 april 2024 van 11.00 – 13.00 uur. De locatie is het zijgebouw links van Ottho (richtadres Ottho Heldringstraat 1, Amsterdam) gelegen op de bouwplaats.

Tijdens het event staat het verhuurteam voor je klaar om al je mogelijke vragen te beantwoorden. Bijvoorbeeld over de afwerking, hoe de keuken eruit ziet, hoe de verhuurprocedure werkt en welk type appartement het beste bij je past.

Omdat we graag iedereen te woord willen staan, vragen we je om je aan te melden voor het verhuurevent en een aankomsttijd te kiezen.

Aanmelden werkt als volgt: 

  • Stap 1: Log in binnen je persoonlijke account op de projectwebsite
  • Stap 2: Klik in het menu op ‘Mijn evenementen’
  • Stap 3: Geef door met hoeveel mensen je komt, kies een aankomsttijd dat jou uitkomt en klik op ‘Aanmelden’ 

Heb je je aangemeld, maar ben je verhinderd? Geef dit dan tijdig aan ons door via hetzelfde formulier.

In verband met de werkzaamheden is het tijdens het verhuurevent niet mogelijk om de bouwplaats van Ottho te bezoeken. Er is in het gebouw geen lift aanwezig. Huisdieren zijn niet toegestaan. Daarnaast is de locatie van dit verhuurevent niet kindvriendelijk.

Parkeren: Ottho is goed te bereiken met het openbaar vervoer. Kom je toch met de auto? In de omliggende omgeving is er sprake van betaald parkeren.

Tot zaterdag 20 april!