Ottho

HELLO YOU, MEET OTTHO

Ottho bestaat uit 3 woongebouwen: Ottho 1, 2 en 3. Iedereen die in Ottho woont kan genieten van de groene daktuin met inheemse plantsoorten om biodiversiteit in de stad te vergroten. Wandel straks lekker de daktuin op en geniet van het zonnetje, een drankje, praatje met de buren of een goed boek. In Ottho 1 bevindt zich de huiskamer, gezamenlijke fietsenstalling en een commerciële ruimte op de 1e en 2e verdieping. In de huiskamer kun je werken en koffiedrinken en is er ruimte voor leuke activiteiten met buren.

Bekijk de spotlight tour van Ottho: ervaar het project en de hotspots en voorzieningen in de buurt!

HUREN IN OTTHO 1

Ottho 1 telt 18 verdiepingen. De 144 vrije sector huurappartementen liggen op de 3e tot en met de 18e verdieping. Op de begane grond vind je de entreehal met 2 liften en een trappenhuis. De comfortabele, luxe afgewerkte appartementen in Ottho 1 hebben 1 of 2 slaapkamers en zijn circa 46 tot 63 m² groot. De appartementen tot en met de 8e verdieping hebben allemaal een balkon of loggia. Van de 9e tot en met de 18e verdieping hebben de appartementen aan de noord-, zuid- en oostkant een buitenruimte. De verhuur van de vrije sector huurwoningen in Ottho 1 is gestart!

HUREN IN OTTHO 2

Ottho 2 telt 10 verdiepingen. De 79 appartementen (71 vrije sector- en 8 middenhuur appartementen) liggen op de 1e tot en met de 10e verdieping. Deze woningen hebben 1, 2 of 3 slaapkamers. De appartementen zijn circa 42 tot 86 m² groot en bereikbaar via 2 liften. Elke woning is voorzien van een terras, loggia of balkon. De verhuur van de vrije sector huurwoningen in Ottho 2 is gestart!

HUREN IN OTTHO 3

Ottho 3 telt 15 verdiepingen. De 104 appartementen (88 midden- en 16 sociale huurappartementen) liggen op de 1e tot en met de 15e verdieping. Er zijn studio’s en appartementen met 1 of 2 slaapkamers. De studio’s zijn circa 38 tot 40 m² groot. De twee en driekamerappartementen zijn circa 50 tot 70 m² groot en hebben een balkon. Ook de woningen uit Ottho 3 zijn bereikbaar met 2 liften.